Τα εισιτήρια για το Πλατανίας-Παναιτωλικός

Gazzetta team
Τα εισιτήρια για το Πλατανίας-Παναιτωλικός

bet365

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό (30/9, 16:00)

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 26.9.17 κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια, το Σάββατο 30.9.17 στις 4μ.μ., στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Εισιτήρια θα προπωλούνται:

Από τα γραφεία της ΠΑΕ Πλατανιάς, στα Χανιά (Κισσάμου 107) από την Τρίτη (26.9) έως και την Παρασκευή (29.9) από τις 10πμ – 5μ.μ. και το Σάββατο (30.9) 10πμ – 2μ.μ..

Οι τιμές τους είναι:

VIP: 50 ευρώ

Θύρες 1-2: 30 ευρώ

Θύρα 3: 20 ευρώ

Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων: 2821097445

Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο.

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, οι φίλαθλοι αποφέυγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα