Αποστολή χωρίς Καπίνο αλλά με Μποτία από Λεμονή (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Αποστολή χωρίς Καπίνο αλλά με Μποτία από Λεμονή (pic)

bet365

Ο Καπίνο όπως αναμενόταν τέθηκε εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού για το Τορίνο με τον Τάκη Λεμονή να παίρνει στους 21 για το ματς με την Γιουβέντους τον Μποτία.

Δεν συνιστά έκπληξη με τα όσα προηγήθηκαν ότι ο Καπίνο τέθηκε εκτός από την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας για το Τορίνο.

Ο διεθνής κίπερ που ήταν πάντως στον Ρέντη την Δευτέρα για πρόγραμμα θεραπείας είναι off από τα πλάνα του Τάκη Λεμονή και μένει να φανεί το τι θα γίνει στην συνέχεια. Μέσα ο Μποτία για πρώτη φορά φέτος με τον Ισπανό να δείχνει πως μπήκε στην τελική ευθεία για το come back του.

Η δεύτερη αγωνιστική του UEFA Champions League είναι προ των πυλών και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ταξίδι στο Τορίνο, όπου την Τετάρτη θα κοντραριστεί με τη Γιουβέντους. Η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας, στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη.

Αμέσως μετά το τέλος της ο Τάκης Λεμονής έκανε γνωστή την αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 21 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά τα ονόματα αυτών: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης και Ζντιέλαρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα