Από το Ριάντ στο Τορίνο ο γυμναστής Ντουρουντός

Από το Ριάντ στο Τορίνο ο γυμναστής Ντουρουντός

Ο γυμναστής και συνεργάτης του Τάκη Λεμονή, Γιάννης Ντουρουντός είχε υποχρεώσεις στο Ριάντ όταν ενημερώθηκε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και από εκεί πήγε στο Τορίνο.

Από το Ριάντ στο Τορίνο ο γυμναστής Ντουρουντός

Σπαρτάκ Μόσχας – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Κουτίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ντουρουντός επιστρέφει στον Ολυμπιακό στο πλευρό του Τάκη Λεμονή για ακόμα μία φορά. Ο εν λόγω γυμναστής είχε υποχρεώσεις στο Ριάντ όταν... κλείδωσε το deal οπότε από εκεί ταξίδεψε για το Τορίνο για το ματς των Πειραιωτών με την Γιουβέντους. Ο γυμναστής - εργοφυσιολόγος Γιάννης Ντουρουντός ήταν ως γνωστόν και πέρυσι στην ομάδα και πήρε τίτλο με τον Λεμονή. 

ΤΟ WHO IS WHO ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ
 
Ο Γιάννης Ντουρουντός είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώµατος στη Φυσιολογία και Βιοχηµεία της Άσκησης (Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ). Εργάζεται ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στο Ποδόσφαιρο (U.E.F.A. A Certification) & Εργοφυσιολόγος.
 
Συνεργάστηκε µε ποδοσφαιρικές οµάδες επαγγελµατικής κατηγορίας (Απόλλων Λεµεσού, Λεβαδειακός, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Πανθρακικός, Skoda Ξάνθη, Al – Raed K.S.A FC). Το 2004 απέκτησε µεταπτυχιακό δίπλωµα Προπονητικής µε ερευνητικό έργο στα Διατροφικά Συµπληρώµατα και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης. Αποτέλεσε ενεργό µέλος του Εργαστηρίου Προπονητικής και Φυσικής Απόδοσης του Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Δ.Π.Θ. κατά τη χρονική περίοδο 2002 -2010. Το 2010 δίδαξε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ (Π.Δ. 407/80) τα έξης µαθήµατα: Άσκηση µε Αντιστάσεις & Εργαστήριο Αξιολόγησης Αθλητικής Απόδοσης. Το 2012 εντάσσεται στην επιστηµονικη επιτροπή της Scienceweb.gr ως µέλος.
 
Ιδρυτικό µέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχηµείας & Φυσιολογίας της Άσκησης. Έχει 30 δηµοσιεύσεις σε επιστηµονικά περιοδικά (24 δηµοσιευµένα άρθρα σε περιοδικά της αλλοδαπής και 6 άρθρα σε περιοδικά της ηµεδαπής µε σύστηµα κριτών) και ενώ έχει συµµετάσχει στην µετάφραση κεφαλαίων σε βιβλία της Αµερικάνικης Αθλητιατρικής Εταιρείας. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Τάκη Λεμονή. Στον Ολυμπιακό εργάζεται με τον κόουτς Λεμονή για 2η φορά.

Best of internet