«Λάζαρος όπως Πίρλο και Ζουνίνιο»!

«Λάζαρος όπως Πίρλο και Ζουνίνιο»!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
«Λάζαρος όπως Πίρλο και Ζουνίνιο»!

bet365

Η ιταλική πολιτική εφημερίδα La Repubblica αποθεώνει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για το φάουλ-γκολ στον Ολυμπιακό.

Η εκτέλεση με την οποία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε το 2-2 στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τους «ερυθρόλευκους» και έβαλε τις βάσεις για την ολική επαναφορά και ανατροπή για τους «κιτρινόμαυρους», κατά πάσα πιθανότητα (αν όχι βεβαιότητα) θα είναι και το γκολ της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μιλάμε, άλλωστε, για μια εκτέλεση, η οποία θύμισε τους κορυφαίους του είδους και αυτό το λένε και οι Ιταλοί.

«Ένα χτύπημα που θύμισε πολύ τον τρόπο εκτέλεσης του Αντρέα Πίρλο και του Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, δύο από τους μεγαλύτερους σπεσιαλίστες», έγραψε σχετικά η La Repubblica και στη σχετική της αναφορά συνέχισε τονίζοντας για τον Λάζαρο ότι πέτυχε ένα πανέρμοφο γκολ στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, πρώην παίκτης της Σαμπντόρια, της Μπολόνια και της Ελλάς Βερόνα, τώρα παίζει στην ΑΕΚ και σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το ματς τελείωσε με σκορ 3-2 υπέρ της ΑΕΚ, που κατάφερε να επιστρέψει από το 2-0 σε βάρος της» κατέληξε η ιταλική εφημερίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα