Το πάθημα στη Λέγκια δεν έγινε μάθημα για τον Χάσι

Το πάθημα στη Λέγκια δεν έγινε μάθημα για τον Χάσι

Γιάννης Γεωργόπουλος
Το πάθημα στη Λέγκια δεν έγινε μάθημα για τον Χάσι

bet365

Ο Χάσι ξεκίνησε με τα ίδια όνειρα σε Λέγκια και Ολυμπιακό, αλλά το φινάλε ήταν σχεδόν πανομοιότυπο, επιβεβαιώνοντας όσα είχε πει Πολωνός δημοσιογράφος στο gazzetta.gr.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

H καριέρα του Μπέσνικ Χάσι στον Ολυμπιακό διέγραψε σχεδόν την ίδια τροχιά με εκείνη στη Λέγκια.

Από τον ενθουσιασμό της αφετηρίας με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League μέχρι την αμφισβήτηση και την απογοήτευση στη συνέχεια.

Ο Κοσοβάρος τεχνικός προσελήφθη στην πολωνική ομάδα τις 3 Ιουνίου 2016 και 107 μέρες αργότερα, στις 18 Σεπτεμβρίου, ήπιε το πικρό ποτήρι της απόλυσης.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού επιβίωσε για 109 μέρες, αλλά παρέλαση δεν πρόλαβε να κάνει.

Στην πολωνική ομάδα ο απολογισμός του ήταν 5-6-7, ενώ στον Ολυμπιακό σε 11 ματς πανηγύρισε 6 νίκες, 3 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ υπό την καθοδήγηση του, οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν 2 ήττες.

Η πρώτη εξ αυτών από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, την στιγμή που στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Champions League με την Λέγκια, η πολωνική ομάδα συνετρίβη με 6-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος Ματσέι Κάλιστσουκ είχε μιλήσει στο gazzetta.gr τον περασμένο Ιούνιο επισημαίνοντας τις εμμονές, αλλά και τα κακώς κείμενα του 45χρονου τεχνικού κατά την διάρκεια της βραχείας θητείας του στη Λέγκια.

Λίγους μήνες αργότερα τα λεγόμενα του φαντάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ.

«Δεν άρεσε στους ποδοσφαιριστές της Λέγκια ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούσε μαζί τους, αλλά και οι απαιτήσεις που είχε. Επίσης δεν μπορούσαν να αφομοιώσουν τις ιδέες του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να παρατάξει την ομάδα.

Για μένα υπήρχε μια σειρά περιστατικών που οδήγησαν τις σχέσεις του Χάσι με τους ποδοσφαιριστές στα άκρα. Για παράδειγμα ο Χάσι επίσης βγήκε δημοσίως να ασκήσει κριτική εις βάρος του σέντερ μπακ Ζένιτσακ που είναι ο αρχηγός της Λέγκια και αγωνίζεται εκεί για 11 σεζόν!

Η Λέγκια έπαιζε κακό ποδόσφαιρο με τον Χάσι στον πάγκο. Δεχόταν γκολ από στημένες φάσεις και δεν υπήρχε αυτοσυγκέντρωση. Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ όπου η Λέγκια ηττήθηκε με 0-6 οι επιλογές ήταν δικές του.

Το άσχημο είναι πως ασκούσε δημοσίως κριτική στους παίκτες του. Έχω εκπλαγεί για το γεγονός πως βρήκε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα