Γρηγορίου: «Διαθέτουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες»

Γρηγορίου: «Διαθέτουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες»

Γρηγορίου: «Διαθέτουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στην χθεσινή εικόνα των «κυανέρυθρων» στο ματς με την Λάρισα 

Για το χθεσινό ματς με την ΑΕΛ και την «ταχύτητα» που έβγαλε η ομάδα του Πανιωνίου, μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου στον ΣΠΟΡ FM. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
-την απόδοση του Πανιωνίου κόντρα στην ΑΕΛ: «Η αλήθεια είναι διαθέτουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, αυτό πιστεύω. Είχαμε πει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με την ΑΕΛ πολύ σοβαρά λόγω του νεαρού της ηλικίας που υπάρχει στην ομάδα για να μην έχουμε προβλήματα και μας κοστίσουν. Είχαμε γρήγορο ρυθμό με καλές επιθέσεις. Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί και υπήρχαν λόγοι, αλλά δεν θέλω να στέκομαι σε αυτά. Είχαμε αναγκαστικές αλλαγές στα προηγούμενα ματς. Αντιμετωπίσαμε πολύ διαφορετικά το ματς και δεν είχαμε ατυχίες αυτήν τη φορά. Τέλος καλό και όλα καλά, θα μπορούσαμε να πετύχουμε νίκη με πιο ευρύ σκορ. Ήταν μονόλογος το παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε». 
 
-την ταχύτητα του Πανιώνιου, στην οποία στάθηκε ο Ματάισεν και το πού οφείλεται: «Για να μπορέσει ένας παίκτης που είναι γρήγορος να δείξει την ταχύτητα του, πρέπει να έχει και τις πάσες στην κατάλληλη ταχύτητα και στο κατάλληλο τάιμινγκ. Δουλεύουμε στον τρόπο ανάπτυξης όλο αυτόν τον καιρό, στις διαγώνιες πάσες. Είναι συνδυασμός πραγμάτων η ταχύτητα που βγάζει ο Πανιώνιος στο παιχνίδι του». 

Best of internet