O Kούγιας έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες!

O Kούγιας έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες!

Gazzetta team
O Kούγιας έδιωξε τον Ματάισεν μετά από 11 ημέρες!

bet365

Μόλις έντεκα ημέρες άντεξε στον «ηλεκτρικό» πάγκο της ΑΕΛ ο Τζάκι Ματάισεν, καθώς αποτελεί κι επίσημα παρελθόν.

Ο Βέλγος τεχνικός είχε προσληφθεί στις 14 Σεπτεμβρίου από την ΑΕΛ, αντικαθιστώντας τον Αντρέ Πάους, που έμεινε στον πάγκο μόλις τρεις αγωνιστικές, πληρώνοντας σε μαγάλο βαθμό το κακό ξεκίνημα της ομάδας. Ο Ματάισεν δεν κατόρθωσε να αντιστρέψει την κατάσταση κι έτσι έντεκα ημέρες μετά την πρόσληψή του, ακολούθησε το δρόμο του προκατόχου του. Με τον Βέλγο στο τιμόνι, η ΑΕΛ είχε μία ισοπαλία και μία ήττα κόντρα σε Ατρόμητο και Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, ενώ είχε ηττηθεί και από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Αυτός ήταν ο 15ος προπονητής των «βυσσινί» από τον Ιουλίο του 2013, που πλέον αναζητούν τον 16ο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Jacky Mathijssen και τον βοηθό προπονητή κ. Δημήτριο Σίτσα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα