Σλίσκοβιτς: «Θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ, είχα καιρό να δω μάγκα σαν τον Λάζαρο»

Σλίσκοβιτς: «Θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ, είχα καιρό να δω μάγκα σαν τον Λάζαρο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σλίσκοβιτς: «Θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ, είχα καιρό να δω μάγκα σαν τον Λάζαρο»

bet365

Με σπασμένη φωνή από τη συγκίνηση ο Ζόραν Σλίσκοβιτς εκθείασε στο gazzetta.gr την ΑΕΚ χρίζοντας την φαβορί για πρωτάθλημα. Τι είπε για την τρέλα του Χριστοδουλόπουλου, τον Λιβάγια, τα ματς με Μίλαν, αλλά και η υπόσχεση για ταξίδι στην Αθήνα για χάρη της Ένωσης.

Δύο σεζόν στην ΑΕΚ όπου έκανε... «παπάδες» σκοράροντας 40 γκολ σε 75 εμφανίσεις ήταν αρκετές για τον Ζόραν Σλίσκοβιτς προκειμένου να αγαπηθεί όσο λίγοι στην Ένωση.

Ο παλαίμαχος φορ πανηγύρισε τα δύο τελευταία πρωταθλήματα στην ιστορία της ΑΕΚ (1993, 1994), ενώ αποτέλεσε παίκτη-κλειδί για τον «Δικέφαλο» με τα καθοριστικά γκολ που σημείωνε.

Ο Σλίσκοβιτς αν και πέρασαν 23 χρόνια από την αποχώρηση του από την ΑΕΚ συνεχίζει να παρακολουθεί με θέρμη τα ματς της πρώην ομάδας του, της μεγάλης αγάπης του όπως παραδέχεται.

Η σπουδαία ανατροπή που σημείωσε η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ενθουσίασε τον Σλίσκοβιτς, ο οποίος έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

«Είναι μεγάλη ομάδα αυτή η ΑΕΚ μου άρεσε πολύ. Βγάζει ενθουσιασμό και πάθος. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι μεγάλος μάγκας και με την τρέλα του παρασύρει την ομάδα. Είχα καιρό να δω τέτοιον μάγκα. Θεωρώ πως φέτος η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα».

Ο παλαίμαχος Κροατοβόσνιος φορ δεν κρύβει την έκπληξη του στο gazzetta.gr για τον Ολυμπιακό.

«Είδα τα ματς της Ριέκα με τον Ολυμπιακό και με την ΑΕΚ. Δεν είναι τόσο καλός ο Ολυμπιακός, του λείπει ο ενθουσιασμός. Είδα και το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης. Ίσως επειδή δεν έχει Έλληνες στην ενδεκάδα δεν παίζει αυτό που πρέπει, αλλά δεν με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ είναι ομάδα για μεγάλα πράγματα όπως είπα. Έβλεπα το πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να δέχθηκε το γκολ στην αρχή όμως είχε ευκαιρίες».

O Σλίσκοβιτς εμφανίζεται βέβαιος πως η ΑΕΚ θα στεφθεί πρωταθλήτρια αρκεί να προσέξει τα ματς όπου λογίζεται ως φαβορί.

«Η ΑΕΚ πρέπει να προσέχει ειδικά στα ματς όπου με μικρότερες ομάδες όπου θεωρείται φαβορί. Αν προσέξει πιστεύω θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που η ομάδα είναι καλή, έχει ενθουσιασμό και τον κόσμο στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Εκτός από τον Χριστοδουλόπουλο και ο Λιβάγια είναι πολύ καλός παίκτης και θα δώσει ακόμη περισσότερα. Μπορεί να μη σκοράρει, όμως βγάζει ασίστ και κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο. Ήταν μεγάλο ταλέντο στην Κροατία και τον πιστεύω πολύ.

Είμαι σίγουρος πως η ΑΕΚ θα βγει πρώτη στο τέλος. Λίγη προσοχή χρειάζεται. Τα έχει όλα σαν ομάδα, είναι πολύ δυνατή. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλα προβλήματα, ο Ολυμπιακός δεν πείθει, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι μια έτσι και μια αλλιώς».

Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει τον πήχη και στην Ευρώπη με τον Ζόραν Σλίσκοβιτς να τονίζει πως η Μίλαν δεν θα πρέπει να φοβίσει την «Ένωση».

«Πιστεύω θα προκριθεί. Γιατί όχι και πρώτη. Η Μίλαν δεν είναι η παλιά ομάδα. Άλλωστε η ΑΕΚ την έχει νικήσει σε εποχές όπου διέθετε τεράστιους παίκτες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όλα γίνονται».

Ο παλαίμαχος άσος των «κιτρινόμαυρων» υποσχέθηκε πως ταξιδέψει στην Αθήνα για χάρη της αγαπημένης του ομάδας, ενώ στάθηκε στη προσφορά του Μάρκο Λιβάγια τον οποίο πιστεύει.

«Θέλω να κατέβω στην Αθήνα για να δω από κοντά την ΑΕΚ. Είναι η μεγάλη μου αγάπη. Προτού έρθω στην ομάδα δεν ήξερα τι θα συναντήσω.

Νιώθω μόνο αγάπη για την ΑΕΚ. Πουθένα δεν έχω δει κάτι ανάλογο. Με ρωτούσαν στην Κροατία για το ματς με την Ριέκα και τους έλεγα πως θέλω να κερδίσει. Για αυτό πιστεύω πως ο Λιβάγια θα κάνει μεγάλα πράγματα. Έχει έρθει σε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα που θα τον βοηθήσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα