Περιμένοντας την Μπόκα Τζούνιορς

Περιμένοντας την Μπόκα Τζούνιορς

Περιμένοντας την Μπόκα Τζούνιορς

Κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα(25/9) θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης για το φιλικό παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς. Επί της ουσίας οι «κίτρινοι» περιμένουν ενημέρωση από τους Αργεντίνους.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Επί της ουσίας αναζητείται βολική ημερομηνία και για τις δύο πλευρές με τις καταστάσεις και τον υψηλό αριθμό εισιτηρίων που διατέθηκαν να πιέζουν τον Άρη. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ξεκάθαρη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του φιλικού. Η πιθανότερη είναι η 11η Οκτωβρίου καθώς η Μπόκα έχει αγώνες στις 2 και 4 Οκτωβρίου, ακολουθεί ένα διάστημα 12 ημερών δίχως επίσημη υποχρέωση και ο επόμενος αγώνες είναι στις 16 του ίδιου μήνα. Αυτό σημαίνει ότι μεταξύ των τριών ημερομηνιών (5, 11 ή 18 Οκτωβρίου), η πιθανότερη είναι η 11η του Οκτώβρη.

Πίεση δεν νιώθει βέβαια μόνο ο Άρης ο οποίος προανήγγειλε το φιλικό παιχνίδι και φυσικά διέθεσε πενταψήφιο αριθμό εισιτηρίων αλλά και η Μπόκα Τζούνιορς η οποία ήδη εισέπραξε χρήματα (βάσει του 28σέλιφου συμφωνητικού που υπέγραψαν οι δύο πλευρές) και φυσικά υποχρεούται να ανταποκριθεί σε όσα προβλέπει η συμφωνία.

Best of internet