Τα είπαν σε ήρεμο κλίμα οπαδοί με παίκτες στο Ρέντη

Τα είπαν σε ήρεμο κλίμα οπαδοί με παίκτες στο Ρέντη

Gazzetta team
Τα είπαν σε ήρεμο κλίμα οπαδοί με παίκτες στο Ρέντη

bet365

Σε ήρεμο κλίμα αντιπροσωπεία οπαδών τα είπε με παίκτες, με τον Κώστα Φορτούνη να ζητάει συσπείρωση ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπέτις – Λεβάντε με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Περίπου 50 άτομα περίμεναν την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Εκεί, ο Κώστας Φορτούνης βγήκε μπροστά και τα είπε μαζί τους τονίζοντάς τους πως κι οι παίκτες ήθελαν τη νίκη, ενώ ζήτησε να μείνουν όλοι ενωμένοι για να διορθωθεί η κατάσταση μιας κι ακόμη είναι στην αρχή της η σεζόν.

Οι οπαδοί φώναξαν «Ολυμπιακός Ολυμπιακός», ενώ είχαν την ευκαιρία να τα πουν και με άλλους παίκτες, από τους οποίους και ζήτησαν να αλλάξουν εικόνα για να μπει και πάλι η ομάδα σε τροχιά νικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα