Γαλανόπουλος: «Χαραγμένη για πάντα στη μνήμη μας»

Γαλανόπουλος: «Χαραγμένη για πάντα στη μνήμη μας»

Γαλανόπουλος: «Χαραγμένη για πάντα στη μνήμη μας»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος μάλλον δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπέτις – Λεβάντε με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+) 

Αναλυτικά είπε ο μέσος της ΑΕΚ:

«Αυτή είναι από τις ημέρες που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη μας. Αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία τέτοιες ανατροπές δεν γίνονται κάθε μέρα.
Το πιστεύαμε, μπήκαμε απο την αρχή για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε 5 τελικές σε ένα 10λεπτο. Από εκεί και πέρα δεχθηκαμε ένα γκολ, ισορροπήσαμε στη συνέχεια και φάνηκε  σε κάθε λεπτό ότι πηγαίναμε για τη νίκη.

Η ΑΕΚ είχε θέληση και αυτό που δεν είχε ο Ολυμπιακός ήταν η βοήθεια του κόσμου που είχαμε εμείς και μας ωθούσε να κάνουμε πράγματα που δεν φανταζόμασταν ούτε εμεις.
Αν και είναι νωρίς ακόμα, τα δείγματα που έχει δείξει η ΑΕΚ μέχρι τώρα είναι δείγματα πρωταθλητή. Η ομάδα είναι σε φοβερή ψυχολογική και σωματική κατάσταση και τις βγαίνουν όλα στο γήπεδο. Δεν πηγαίναμε για να γυρίσουμε το ματς, αλλά για να πετυχαίνουμε γκολ. Δεν βλέπαμε το χρόνο και το σκορ και θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Best of internet