Λιβάια: «Αυτή η ασίστ αξίζει πάνω από τρία γκολ»!

Λιβάια: «Αυτή η ασίστ αξίζει πάνω από τρία γκολ»!

 Λιβάια: «Αυτή η ασίστ αξίζει πάνω από τρία γκολ»!

Ο φορ της ΑΕΚ τόνισε πώς όλοι στην Ενωση πίστευαν ότι είναι σε θέση να φτάσουν στην ανατροπή, όπως και έγινε 

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπέτις – Λεβάντε με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+) 

Εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ ήταν σήμερα ο Λιβάια. «Όλοι βοηθήσαμε να αλλάξει η εικόνα. Ήταν πολύ δύσκολο ίσως κάποιοι πίστευαν και αδύνατο, αλλά όταν μπορείς να επιστρέψεις απέναντι στον Ολυμπιακό είναι φανταστικό. Όταν δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες και δεχθήκαμε το γκολ, το ηθικό μας έπεσε. Στο δεύτερο δεχθήκαμε αμέσως γκολ. Δείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα και μπορούμε να ανταποκριθούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε αρχικά στη κάμερα της NOVA. Και συνέχισε.  «Στο πρώτο γκολ που σκοράραμε αρχίσαμε να το πιστεύουμε, νιώσαμε πως ο αντίπαλος φοβόταν μετά από αυτό το γκολ. Το πιστεύαμε και κάναμε ότι μπορούσαμε, μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος, δεν σταμάτησε να μας πιστεύει. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί παρότι δεν έχω σκοράρει ακόμα, νιώθω πως βοηθάω την ομάδα όπως σήμερα με τον Σέρχιο». 

 
Κλείνοντας είπε χαρακτηριστικά πώς «αυτή η ασίστ για όλο τον κόσμο είναι σαν να κερδίζεις έναν τίτλο, αξίζει πάνω από τρία γκολ!».

Best of internet