Πιθανότητα για Νικοπολίδη ως υπηρεσιακό και σκέψη για Λεμονή

Πιθανότητα για Νικοπολίδη ως υπηρεσιακό και σκέψη για Λεμονή

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητα για Νικοπολίδη ως υπηρεσιακό και σκέψη για Λεμονή

bet365

Μία από τις επιλογές που έχουν πέσει στο... τραπέζι για διάδοχη κατάσταση για Χάσι ως υπηρεσιακός είναι του Νικοπολίδη, που παίζει δυνατά. Υπάρχει και σοβαρή σκέψη για Λεμονή.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό τρέχουν και πλέον μετά το... φινάλε Χάσι το ζητούμενο είναι ο επόμενος προπονητής. Ο Αντώνης Νικοπολίδης, σενάριο που παίζει από το βράδυ της Κυριακής, έχει υπάρξει άλλες δύο φορές υπηρεσιακός προπονητής στον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να κοουτσάρει την ομάδα του Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην διεθνής πορτιέρο τέθηκε επί τάπητος ως μία λύση για τον πάγκο των Πειραιωτών και αυτήν την στιγμή φαίνεται πως υπάρχει μία αρκετά σοβαρή πιθανότητα μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού σε μια δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Σαν σοηβαρη σκέψη υπάρχει και η επιλογή Λεμονή. Στον Ολυμπιακό κοιτάνε και αυτήν την περίπτωση διότι ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις και δεν θέλει χρόνο προσαρμογής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα