Χάσι: «Χάσαμε ματς που ελέγχαμε, δεν σκέφτομαι το μέλλον μου»

Χάσι: «Χάσαμε ματς που ελέγχαμε, δεν σκέφτομαι το μέλλον μου»

Χάσι: «Χάσαμε ματς που ελέγχαμε, δεν σκέφτομαι το μέλλον μου»

Ο Μπέσνικ Χάσι είχε να σταθεί στο ότι η ομάδα του έχασε ένα δικό της ματς και δεν μπορούσε άλλο να το ελέγχει μετά το 2-1 και τόνισε πως δεν τον απασχολεί το μέλλον του.

Αναλυτικά το τι είπε για:

Το πως χάθηκε η αναμέτρηση: Η αρχή ήταν δύσκολη. Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Ξέραμε πως θα είχαμε πίεση και λόγω του κόσμου της ΑΕΚ. Ωστόσο δεν είχε τόσες πολλές ευκαιρίες. Εμείς βάλαμε το 1ο γκολ, στο β' μέρος συνεχίσαμε με το 2ο γκολ και φαινόταν να έχουμε τον έλεγχο. Το σημείο - κλειδί ήταν το 2-1. Εκεί δώσαμε στην ΑΕΚ την πίστη και το δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να γυρίσει το ματς. Εκεί τους δώσαμε πίστη και αρχίσαν να το πιστεύουν. Εκεί χάσαμε τον έλεγχο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Το πως γύρισε το παιχνίδι: Όταν κερδίζεις 0-2 σε ένα ντέρμπι υπάρχει ακόμα μισή ώρα και πρέπει να το δεις αυτό. Αυτό που σου μένει ήταν να κρατήσεις το σκορ. Ο Ρομαό έπρεπε να βγει γιατί θα έπαιρνε και άλλη κίτρινη διότι τον προκαλούσαν και ήταν σίγουρο πως θα έβγαινε. Βάλαμε τον Σεμπά για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Έπρεπε να βγει και ο Καρσελά να βγει γιατί δεν μπορούσε άλλο και βάλαμε τον Πάρντο. Εκεί που χάθηκε το ματς ήταν το 2-1. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το ματς.

Το ότι έβαλε στόπερ τον Ταχτσίδη: Δεν ήταν ο αρχικός σκοπός να μπει στόπερ ο Ταχτσίδης. Μπήκε εκεί γιατί ο Ταχτσίδης είναι πιο έμπειρος από Νικολάου. Είχαμε και από πριν πίεση διότι η ΑΕΚ είχε 2 φορ. Είχαμε και τον Ζντιέλαρ μπροστά του.

Το πρόβλημα στην άμυνα: Δεν έχουμε ακόμα αμυντική σταθερότητα. Έχουμε αστάθεια στο κομμάτι αυτό. Σε όλα τα ματς δεχόμαστε γκολ θα έχουμε προβλήματα. Η ΑΕΚ δεν έχασε τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά μας έβαλε πίεση. Μέχρι να γυρίσουν οι Βούκοβιτς και Μποτία δεν θα έχουμε αυτήν την σταθερότητα.

Το εάν είχε θέμα στην φυσική κατάσταση: Δεν συμφωνώ ότι υπάρχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση. Η ψυχολογία μας άλλαξε στο 2-1. Μετά ήταν δύσκολο να πάρουμε ξανά τον έλεγχο και να βγούμε μπροστά.

Το δυσοίωνο μέλλον του: Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου αυτήν την στιγμή. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου αλλά της ομάδας. Χάσαμε ένα ματς που ελέγχαμε και αυτό με απασχολεί και ότι το προσωπικό μου μέλλον.

Best of internet