Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Τσάβες

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Τσάβες

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Τσάβες

Ο Αντρές Τσάβες που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού» για τις επόμενες 3 με 4 εβδομάδες, χάνοντας σίγουρα τα επόμενα δύο παιχνίδια με ΠΑΣ και ΑΕΛ.

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το μεγαλύτερο είναι αυτό με τον Τσάβες, μιας και ο Αργεντινός έκανε μαγνητική τομογραφία όπου φάνηκε εκτεταμένη θλάση στη μεσότητα του δεξιού ημιτενοντόδους και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά ακολουθεί η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και στη συνέχεια θα λείψει και από το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με την Λαμία που ακολουθεί αυτό με την ομάδα της Λάρισας, θα κάνει... αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Αργεντινο, θεραπεία έκαναν Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Λουτσιάνο βρίσκεται στο προεγχειρητικό στάδιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καμπέσας, Κουτρουμπής.

Ο Βιγιαφάνοες έκανε εξέταση με υπερηχογράφημα όπου διαγνώστηκε θλαστικό τραύμα στην έσω κεφαλή του δεξιού γαστροκνήμιου. Θα κάνει τρεις ημέρες ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Όσοι έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο, συνέχισαν με συνδυαστικές πάσες και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ανοίγματα.

Best of internet