Δακρυγόνα και (προσωρινή) διακοπή στο ΟΑΚΑ!

Gazzetta team
Δακρυγόνα και (προσωρινή) διακοπή στο ΟΑΚΑ!

bet365

Μόλις το ρολόι... σημάδεψε στο 70' ο Σιδηρόπουλος έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια αφού η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική λόγω των δακρυγόνων που έπεσαν εκτός γηπέδου!

Από την αρχή του δεύτερου μέρους, μετά το 0-2 των «ερυθρόλευκων», έξω από το ΟΑΚΑ ακούγονταν διάφοροι ήχοι, οι οποίοι ποτέ δεν είναι για καλό. Το σύνθημα των οπαδών της Ενωσης για την αστυνομία "πρόδιδε" τι ακριβώς γινόταν έξω από το πέταλο των οργανωμένων και τελικά δεν άργησαν να πέσουν και τα δακρυγόνα.

Από την στιγμή που έγινε αυτό, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος δεν είχε άλλη επιλογή από το να διακόψει το ματς, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να φεύγουν τρέχοντας για τα αποδυτήρια αφού κανείς δεν μπορούσε να αντέξει την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί...

Οι εικόνες ήταν χαρακτηριστικές... Παίκτες και φίλαθλοι με δάκρυα στα μάτια. Μικρά παιδιά να μην μπορούν να αναπνεύσουν. Μάλιστα κατά δεκάδες φίλοι της Ένωσης, ειδικά όσοι είχαν μικρά παιδιά, αποχώρησαν κατά την διάρκεια της διακοπής με την... βλακεία να κερδίζει για άλλη μια φορά.

Τελικά μετά την... αυτοψία του 4ου διαιτητή Αρετόπουλου που είδε την ατμόσφαιρα καθαρή και μετά από διακοπή περίπου 15 λεπτών, οι δύο ομάδες γύρισαν στο γήπεδο για να ξαναρχίσει το παιχνίδι. Πάντως σε πηγαδάκια που έγιναν εντός φυσούνας, οι παίκτες της Ένωσης σχολίαζαν μεταξύ τους πως η διακοπή έγινε στο χειρότερο χρονικά σημείο, όταν είχαν μειώσει στο σκορ και πίεζαν για το 2-2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα