Πρώτο του Λάζαρου με Ολυμπιακό!

Πρώτο του Λάζαρου με Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Πρώτο του Λάζαρου με Ολυμπιακό!

bet365

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε για πρώτη φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα 14 ματς που τον έχει αντιμετωπίσει.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε βασικός έψαξε από την αρχή του ντέρμπι το γκολ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ήταν εκείνος που κατάφερε να βάλει ξανά την Ένωση στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 1-2 στο 64', έπειτα από σουτ που με την... συνδρομή του Καπίνο κατέληξε στα δίχτυα.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Αυτή είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του 30χρονου επιθετικού που βρίσκεται δίχτυα απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό! Συγκεκριμένα, ο Λάζαρος χρειάστηκε 14 ματς με αντίπαλο τους «ερυθρόλευκους» για να σκοράρει!

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος Έλληνας σκόρερ της ΑΕΚ σε αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τα τελευταία 7 χρόνια στο πρωτάθλημα. Ο αμέσως προηγούμενος ήταν ο Κώστας Μανωλάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα