Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός... πυροβόλησε τον εαυτό του στο ΟΑΚΑ και έχασε ένα ματς το οποίο έδειχνε να ελέγχει. Οι παίκτες του Χάσι σε... ακτίνες από το gazzetta.gr

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το πρέσινγκ της ΑΕΚ στο πρώτο τέταρτη, προηγήθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε τις βάσεις για νίκη. Τα... θεμέλια γκρεμίστηκαν από το σημείο του βγαίνει ο Ρομαό. Χάνεται το κέντρο, ο Ένγκελς μαζί με τον Ταχτσίδη συνέθεσαν ένα πολύ αργό δίδυμο, ο Χριστοδουλόπουλος έκανε ένα μαγικό βράδυ κι ο Ολυμπιακό οδηγήθηκε μόνος του στο γκρεμό.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Καπίνο: Στο 12' ήταν «παρών» στο πολύ δυνατό σουτ του Γκάλο, ενώ νωρίτερα είχε μπλοκάρει την μπάλα στην προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου, ενώ απέκρουσε και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου προς το τέλος του ημιχρόνου σε κόρνερ. Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο ο πορτιέρε του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλός. Στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ έχει ευθύνη.

Ένγκελς: Δεν ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο όπου η ΑΕΚ μπήκε... ζεστή στο ματς. Και στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καλός, ενώ ήτα πρωταγωνιστής στη φάση που ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι. Η αποβολή ήταν το... κερασάκι στην τούρτα σε ένα άσχημο βράδυ τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του.

Ρομαό: Μετά το πρώτο τέταρτο ανέβηκε κι αυτός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Πέρα από το αμυντικό κομμάτι, που ήταν σαφώς καλύτερος του παρτενέρ του, αν και του έφυγα κι εκείνου κάποιες φάσεις, ανέβασε την ομάδα σε δύο περιπτώσεις δημιουργώντας προϋποθέσεις αντεπίθεσης. Η αποχώρησή του στο 70΄ από το ματς στο ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να βγει μπροστά μετά το 0-2, η ομάδα του ήταν ακίνδυνη εντελώς και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια επική ανατροπή.

Ελαμπντελαουί: Τα πήγε καλά απέναντι στον Κλωναρίδη. Από την πλευρά του δεν βγήκαν φάσεις ούτε στα πρώτα λεπτά που οι γηπεδούχοι είχαν... ορέξεις. Στο δεύτερο μέρος όμως δεν βοήθησε την ομάδα του ούτε αναστ

Φιγκέιρας: Ο Χιμένεθ είχε... στοχεύσει πάνω του και όπως φάνηκε καλά έκανε (για την ομάδα του). Ο Πορτογάλος έχασε φάσεις στο ξεκίνημα του ματς, με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Γκάλο να του δημιουργούν προβλήματα. Και στο δεύτερο μέρος ο Φιγκέιρας ήταν το... θύμα του Χριστοδουλόπουλου.

Ταχτσίδης: Αρκετές φορές επιχειρούσε μεγάλες μπαλιές προς την αντίπαλη περιοχή, δίνοντας κατοχή στον αντίπαλο. Μετά το 20λεπτο βοήθησε στο να κοντρολάρει το παιχνίδι και τον ρυθμό η ομάδα του, ενώ μπήκε σε αρκετές μάχες, τις οποίες και κέρδισε. Στο 55' δεν υπολόγισε καλά τη φάση αφήνοντας την μπάλα να περάσει από μπροστά του με τον Καπίνο να σώζει την ομάδα του από την προσπάθεια του Λιβάγια.

Ζιλέ: Μπορεί στο αμυντικό κομμάτι να μην φάνηκε τόσο ωστόσο ήταν αυτός που στο 12' γύρισε τέλεια με το κεφάλι την μπάλα στον Καρσελά. Από εκεί και πέρα άφαντος.

Μάριν: Το τελείωμα που κάνει στο 0-1 είναι όλα τα λεφτά. Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε φανεί, ενώ και αμυντικά δεν έδωσε τις απαραίτητες βοήθειες στον Φιγκέιρας. Δεν φημίζεται όμως γι αυτό. Ο Γερμανός βλέπει τον Οτζίτζα να του δίνει την μπάλα από το πλάγιο, έχει ήδη σηκώσει το κεφάλι του, έχει δει τον Ανέστη που είναι εκτός εστίας και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία βάζοντας εξωτερικά φάλτσα. Αν κάποιος έπρεπε να βγει αυτός ήταν ο Καρσελά κι όχι ο Γερμανός στο ημίχρονο.

Οτζίτζα: Αθόρυβη η δουλειά του μπροστά από τους Ζιλέ - Ταχτσίδη, Είχε πολλή δουλειά με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή και τον ίδιο να προσπαθεί να κόψει τις πρώτες μπάλες. Η ποιότητά του φαινόταν όταν κέρδιζε τις κατοχές και έδινε την μπάλα αμέσως στα στηρίγματά του. Όσο για το γκολ του; Χάρμα οφθαλμών. Μετά το 2-2 δεν φάνηκε κι αυτός όπως κι όλη ομάδα του.

Καρσελά: Παίκτης με την ποιότητά του ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χάνει τη φάση στο 12', ενώ και αργότερα στο τετ α τετ δεν εκτελεί σωστά με τον Ανέστη να του λέει «όχι». Η εικόνα του δεν ήταν αυτή που θα ήθελε κι ο ίδιος στο πρώτο 45λεπτο. Κακώς έμεινε στο ματς μέχρι το 82'. Άργησε να μπει ο Πάρντο.

Εμενίκε: Εξαιρετικό το πρέσινγκ που ασκούσε στους Βράνιες-Τσόσιτς. Από εκείνον πολλές φορές η ΑΕΚ έχασε την κατοχή και έδωσε στους συμπαίκτες του την δυνατότητα να ανεβάσουν την πίεση. Ήταν μόνος του όμως και δεν του πέρασαν την μπάλα.

Σεμπά: Άφαντος. Δεν βοήθησε τον Φιγκέιρας από το 65΄και μετά που μπήκε, ώστε να κοπούν οι επελάσεις των Γκάλο - Χριστοδουλόπουλου. Το δυνατό σημείο του Βραζιλιάνου που είναι το τακτικό κομμάτι δεν είδαμε απόψε.

Ζντιέλαρ: Στα 20 λεπτά που μπήκε στο ματς δεν μπόρεσε να γεμίσει το κέντρο κάνοντας το κενό του Ταχτσίδη ακόμη μεγαλύτερο.

Πάρντο: Όταν μπήκε ήταν πολύ αργά για να κάνει... θαύματα. Αυτά γίνονται μόνο μία φορά. Σώθηκαν στο ματς με τη Σπόρτινγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα