Συγκίνηση στη βράβευση του Πανταζή από την ΑΕΚ (pics)

Συγκίνηση στη βράβευση του Πανταζή από την ΑΕΚ (pics)

Gazzetta team
Συγκίνηση στη βράβευση του Πανταζή από την ΑΕΚ (pics)

bet365

Λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ ΑΕΚ βράβευσε τον Νίκο Πανταζή για την 45χρονη προσφορά του στην ομάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν ότι αναγνωρίζουν τις αξίες και τους ανθρώπους που προσφέρουν με την ψυχή τους στην ομάδα. Έτσι, δεν θα μπορούσαν να μην αναγνωρίσουν την ιδιαίτερη σημασία του Νίκου Πανταζή στην ιστορική εξέλιξη της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να τον βραβεύσει για την προσφορά του στην ομάδα επί 45 -σχεδόν συναπτά- χρόνια, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Έλληνας φυσιοθεραπευτής, που εργάζεται στον «δικέφαλο» επί δεκαετίες, γνωρίζοντας πίκρες, όπως τον υποβιβασμό στην Γ' Εθνική, αλλά και την αναγέννησή της, συγκίνησε και συγκινήθηκε, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα, στα μάτριξ παίζει βίντεο με όσα έζησε δίπλα στην ομάδα όλα αυτά τα (πάρα πολλά) χρόνια.

Ποιος είναι ο Νίκος Πανταζής

Από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η σχέση του με την ΑΕΚ αρχίζει στα εφηβικά του χρόνια, όταν είχε ανακηρυχθεί πρωταθλητής στίβου στις μακρινές αποστάσεις. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949 και αποφοίτησε από τη σχολή Φυσικοθεραπείας Αθηνών το 1970 και μετά από δύο χρόνια προσελήφθη στο ιατρικό τιμ της ΑΕΚ ως φυσικοθεραπευτής.

Από τότε, με εξαίρεση την τετραετία 2004-08, υπηρετεί την ΑΕΚ και από το επιστημονικό του πόστο, αποτελώντας ένα από τα σύμβολα της ιστορίας της ομάδας. Συνεργάστηκε στενά με όλες τις μεγάλες προσωπικότητες που πέρασαν από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Από το 1993 είναι διευθυντής του Κέντρου Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Αθλητικών Κακώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και αποτελεί βεβαίως τον πιο στενό συνεργάτη του Παντελή Νικολάου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιστημονικές ανακοινώσεις και διεθνή αθλητιατρικά συνέδρια με εργασίες που σχετίζονται με τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο και ειδικά πρωτόκολλα αποκατάστασης τραυματισμών στο γόνατο.

Πηγή φωτογραφιών: Intime, Eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα