Χετάφε – Βιγιαρεάλ 4-0

Gazzetta team
Χετάφε – Βιγιαρεάλ 4-0

bet365

Ασταμάτητοι οι νεοφώτιστοι έβαλαν καρέ (4-0) από το 54' και μετά και άφησαν τη Βιγιαρεάλ σε κρίση με επτά βαθμούς στην 6η αγωνιστική.

Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές είχε βάλει μόλις τρία γκολ. Ωστόσο, η Χετάφε, όπως είχε δείξει και στην ζόρικη ήττα από την Μπαρτσελόνα, έπαιζε καλά για νεοφώτιστη. Ωσπου απογειώθηκε στο εντός με τη Βιγιαρεάλ. Κανείς δεν περίμενε ότι στο φινάλε ο φωτεινός πίνακας θα έγραφε το υπέρ της 4-0. Το φοβερό είναι ότι θα μπορούσε να βάλει κι άλλα.

Οι Μαδριλένοι έκαναν εκπληκτικό επιθετικά παιχνίδι και δεν άφηναν τους φιλοξενούμενους να πάρουν ανάσα. Επίσης, όλα τα γκολ τους τα έβαλαν στην επανάληψη. Χαρακτηριστικό είναι ότι αφού ο Ανχελ άνοιξε το σκορ (54') και μεσολάβησαν οι Χόρχε Μολίνα (64'), Μπεργάρα (67'), ο Ανχελ ξαναβρήκε δίχτυα στο 92', καθώς η ομάδα του δεν πατούσε φρένο με τίποτα. Ηταν μία πολύ βαριά σφαλιάρα για τη Βιγιαρεάλ, που έχει ξεκινήσει άσχημα με επτά βαθμούς σε έξι αγωνιστικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα