Μαουρίσιο: «Ολοι μας δίνουμε το 100%»

Gazzetta team
Μαουρίσιο: «Ολοι μας δίνουμε το 100%»

bet365

Ο Χοσέ Μαουρίσιο ξεκίνησε και στο σημερινό παιχνίδι στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, είχε συμμετοχή και έβγαλε περισσότερη ενέργεια, όμως όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος δεν είναι στο 100%.

Αυτό που κρατάει από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ ο Βραζιλιάνος μέσος του «Δικεφάλου» είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. «Το σημαντικό σήμερα είναι η νίκη που καταφέραμε και πήραμε», είπε και αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος.

«Πρέπει να βάζουμε γκολ στις ευκαιρίες μας, κι εγώ θέλω να σκοράρω για να βοηθάω την ομάδα μου. Αισθάνομαι καλά αναφορικά με την πρόοδο μου, αλλά δεν μπορώ να πω πόσο γρήγορα θα είμαι στο 100%, όμως ναι νιώθω καλά», τόνισε.

Στο μέλλον ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος σύμφωνα με το Μαουρίσιο. «Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε ποιότητα και παίκτες που δίνουν το 100%. Έχουμε κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι στις προπονήσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα