Πέλκας: «Τα έχουμε βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ»

Πέλκας: «Τα έχουμε βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Πέλκας: «Τα έχουμε βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στην Τούμπα και στις δηλώσεις στάθηκε στην επερχόμενη υπογραφή του νέου συμβολαίου του με το «Δικέφαλο».

Ο Δημήτρης Πέλκας αναφερόμενος στο θέμα του νέου συμβολαίου του υποστήριξε ότι «το θέμα έχει σχεδόν κλείσει» και όπως εξήγησε «τα έχουμε βρει σε όλα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Μιλώντας για το τελικό 1-0 και τη νίκη της ομάδας του σχολίασε: «Φτωχό… ξεφτωχό το σκορ πρέπει να νικάμε και μ’ αυτό το σκορ Είτε με 1-0, είτε με 16-0, αυτό που μετράει είναι η νίκη».

Και στο σημερινό ματς αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και όως είπε: «είναι μεγάλη ευθύνη το περιβραχιόνιο και θα δίνω το 200% για να δικαιώσω όσους με πιστεύουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα