Πετράκης: «Δεν απειλήσαμε τον ΠΑΟΚ»

Πετράκης: «Δεν απειλήσαμε τον ΠΑΟΚ»

Πετράκης: «Δεν απειλήσαμε τον ΠΑΟΚ»

Αμυντικά ο ΠΑΣ στάθηκε πολύ καλά στην Τούμπα, όμως στην επίθεση δεν έκανε αυτό που θα περίμενε και ο προπονητής του σ’ ολόκληρο το 90λεπτο. 

Ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στην κακή επιθετική παρουσία της ομάδας του.  «Η προσπάθεια μας στο αμυντικό κομμάτι ήταν πολύ καλή, δε θα έλεγα ότι ήμασταν το ίδιο καλοί και στην επίθεση. Δεν μας βγήκε τίποτα απ’ ότι σχεδιάσαμε, ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια. Πουλήσαμε εύκολα την μπάλα, παίξαμε φλύαρα, χωρίς να έχουμε την ευκαιρία να απειλήσουμε την εστία του αντιπάλου», σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου.

Το γκολ του Πρίγιοβιτς τον «πλήγωσε», αλλά όπως εξήγησε, «η ικανότητα του Πρίγιοβιτς μέσα στην περιοχή δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ», ενώ ξεκαθάρισε ότι «ο Μαυροπάνος σήμερα τα πήγε αρκετά καλά στο μαρκάρισμα του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που στήνει κάθε χρόνο μια τόσο καλή ομάδα στηριζόμενος κυρίως σε Ελληνες ποδοσφαιριστές. «Είναι πολιτική δική μου και του σωματείου, τα παιδιά που αγωνίζονται στον ΠΑΣ μου έχουν δείξει ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα», τόνισε στην αρχή της κουβέντας. «Η πρόοδος έρχεται μέσα από τη δουλειά, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Για να κάνουμε το βήμα παραπάνω χρειάζεται πολύ μεγάλη μάχη και χαμηλά το κεφάλι για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Όλα έχουν σχέση με τα οικονομικά. Χάσαμε 14-15 ενδεκαδάτοι παίκτες, αυτοί που παίζουν το αξίζουν και με κάνουν περήφανο», συμπλήρωσε ο Ελληνας τεχνικός του ΠΑΣ, που χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ «μια ομάδα με ικανότητα και ποιότητα», εξηγώντας πως «αυτό από μόνο του δεν αρκεί και χρειάζεται υπομονή».

Best of internet