Πολλές οι απουσίες για το ματς με Ξάνθη ο Αστέρας

Gazzetta team
Πολλές οι απουσίες για το ματς με Ξάνθη ο Αστέρας

bet365

Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη ο Αστέρας Τρίπολης. Εκτός αποστολής για τους Αρκάδες έμειναν οι Σελίν, Τόνσο, Στανισάβλιεβιτς, Γκοντό, Ντουντού, Τζανγκ και Μπέρτο.

Πολλά τα προβλήματα του Σάββα Παντελίδη για τον αγώνα της Δευτέρας με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο έμπειρος προπονητής δεν θα έχει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση μαζί του τους Σελίν (τραυματίας), Τόνσο (ανέτοιμος), ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Στανισάβλιεβιτς, Γκοντό, Ντουντού, Τζανγκ και Μπέρτος.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Καπετάνος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Κυριακόπουλος, Ζουμά, Μουνάφο, Ισνάλδο, Μαντίντα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Μανιάς και Δουβίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα