Εσπανιόλ – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 4-1

Κώστας Ζάλιαρης
Εσπανιόλ – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 4-1

bet365

Μονάχα για ένα μικρό μέρος του αγώνα ανησύχησε η Εσπανιόλ, που ήταν πολύ ανώτερη της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στη μεταξύ τους αναμέτρηση και επικράτησε 4-1 στην 6η αγωνιστική της La Liga.

Το σκορ του ημιχρόνου και η εικόνα της αναμέτρησης ήταν στοιχεία που φανέρωναν ότι το μεσημέρι θα είναι πολύ εύκολο για την Εσπανιόλ. Εξαιρώντας περί τα 25 λεπτά στην επανάληψη, όπου το σύνολο του Κίκε Φλόρες έκανε «κοιλιά», τα πράγματα εξελίχθηκαν όλα βάσει... σχεδίου.

Φιορεντίνα – Αταλάντα με προσφορά ημέρας. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στο 5ο λεπτό από ωραία σέντρα του Βίκτορ Σάντσεθ ο Λέο Μπαπτιστάο άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά, οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων με το αυτογκόλ του Αρίμπας στο 22' με την κακή τοποθέτηση του ποδιού του σε εκτέλεση κόρνερ, όμως, η ασφάλεια αυτού του 2-0 από το πρώτο ημίχρονο εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα στην επανάληψη.

Η «Ντέπορ» εμφανίστηκε αποφασισμένη να κυνηγήσει πολύ περισσότερο κάτι καλό από το παιχνίδι, ο Πέπε Μελ θα έβαλε και τις φωνές στ' αποδυτήρια και η ομάδα του κατάφερε να μειώσει αρκετά γρήγορα για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Με δύο καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ Πάου Λόπεθ σε μορφή... προειδοποίησης, ο Μπόργκες έγραψε το 2-1 στο 53' από γύρισμα του Λουϊζίνιο έπειτα από καταπληκτική προσπάθεια του Πορτογάλου από αριστερά.

Ο δημιουργός του γκολ με το οποίο η «Ντέπορ» ανέκτησε τις ελπίδες της, ήταν ο καλύτερος και πιο κινητικός ποδοσφαιριστής για τους φιλοξενούμενους, όμως, όλα τελείωσαν με το δεύτερο λάθος του Αρίμπας στο παιχνίδι, στο 72ο λεπτό. Χάνοντας τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, ανέτρεψε τον Εστεμπάν Γκρανέρο και ο Ζεράρ Μορένο από την άσπρη βούλα έγραψε 3-1, επαναφέροντας την ηρεμία στην Εσπανιόλ, για να έρθει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην εκπνοή των 90' από ασίστ του Λέο Μπαπτιστάο για να σκοράρει με άνεση και να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα