Επισκέφθηκε το μουσείο του στην Κύπρο ο Πλατινί!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Επισκέφθηκε το μουσείο του στην Κύπρο ο Πλατινί!

bet365

Στο χωριό Μοσφιλωτή στην Κύπρο όπου υπάρχει μουσείο αφιερωμένο στον ίδιο ταξίδεψε ο Μισέλ Πλατινί δείχνοντας εντυπωσιασμένος απ' όσα είδε!

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA συνοδευόμενος από τον φίλο του και πρώην συνεργάτη του στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, Μάριο Λευκαρίτη μετέβη στο χωριό Μοσφιλωτή κάνοντας έκπληξη στον ιδιοκτή του μουσείου Φίλιππο Σταύρου Πλατινί, ο οποίος πρόσφαρα μπήκε στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες για τα χιλιάδες εκθέματα που διατηρεί και τα οποία αφορούν αποκλειστικά τον θρυλικό ποδοσφαιριστής.

Ο Μισέλ Πλατινί δεν έκρυψε την έκπληξη του για τον αριθμό των συλλεκτικών αντικειμένων που φιλοξενούνται στον χώρο, ενώ δεσμεύθηκε πως θα δώσει του χρόνου το παρών στα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου.

Είναι χαρακτηριστικό πως για περίπου 90 λεπτά όντας εντυπωσιασμένος υπέγραψε περισσότερα από 60 αντικείμενα, φωτογραφήθηκε με την οικογένεια του ιδιοκτήτη και φανατικού οπαδού, Φίλιππου Σταύρου, ο οποίος έχει πάρει και επισήμως το όνομα Πλατινί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα