Ντεμπούτο Ελληνοκύπριου γκολκίπερ στα κατεχόμενα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ντεμπούτο Ελληνοκύπριου γκολκίπερ στα κατεχόμενα!

bet365

Ο 36χρονος γκολκίπερ Άθως Χρυσοστόμου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στα κατεχόμενα με την Girne Halk Evi, μολονότι είχε διαψεύσει πως θα αγωνιστεί εκεί προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στην Κύπρο!

Πριν μια εβδομάδα ο Ελληνοκύπριος γκολκίπερ Άθως Χρυσοστόμου διέψευδε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συνεχίζει την καριέρα του στα κατεχόμενα.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας ωστόσο φαίνεται πως άλλαξε γνώμη καθώς όχι μόνο συνεχίζει την καριέρα του στην Girne Halk Evi, αλλά έκανε μάλιστα και το ντεμπούτο στην ενδεκάδα με τη νέα του ομάδα να επικρατεί με 1-0 της Gocmenkoy Iysk.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πρόκειται για τον τρίτο Ελληνοκύπριο ποδοσφαιριστή μετά τους Κίττο και Μιχαήλ που μετέχουν στο πρωτάθλημα του ψευδοκράτους κάτι που όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Κύπρο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα