Αήττητος για 11ο φιλικό ο ΟΦΗ

Αήττητος για 11ο φιλικό ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Αήττητος για 11ο φιλικό ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ ανεβάζει στροφές, περιμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, παρέμεινε αήττητη για 11ο σερί φιλικό παιχνίδι, νικώντας 3-1 την Παλαιόχωρα.

Αυτή τη φορά κέρδισε την Παλαιόχωρα (ομάδα Γ’ Εθνικής) με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ηταν ένα καλό και ανταγωνιστικό τεστ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, απέναντι σε μια μαχητική ομάδα.

Ο ΟΦΗ είχε μερικά εξαιρετικά διαστήματα στο παιχνίδι, με ωραίες συνδιαστικές ενέργειες, πέτυχε τρία γκολ και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, για περισσότερα, με πρωταγωνιστή τον δραστήριο Κουσκουνά, στο δεύτερο ημίχρονο, ο οποίος άξιζε ένα γκολ, καθώς είχε μια ασίστ στο 3-1 του Ογκμποε, αλλά και αρκετές φάσεις, χωρίς όμως να σκοράρει.

Ο Μάρτος στο 40' (από ενέργεια του Ορτέγκα) , ο Χαντί με πέναλτι στο 61’ (το κέρδισε ο Σιώπης) και ο Ογκμποε στο 84’ (από ασίστ του Κουσκουνά) πέτυχαν τα γκολ του ΟΦΗ. Για την Παλαιόχωρα είχε μειώσει σε 2-1 στο 76’ ο Ζαιμίδης.

ΟΦΗ: Στρέζος, Ζιαμπάρης (22’ λ.τ. Ρούσσος), Κοιλιάρας (60’ Παπατόλιος), Κομεσίδης (60’ Σιώπης), Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (60’ Πουρτουλίδης), Ορτέγκα (79’ Πλευράκης), Μάρτος (46’ Χαντί), Κουτσιανικούλης (60’ Ογκμποε), Μάνος (46’ Κουσκουνάς).

Παλαιόχωρα Χανίων: Πονηρός (73’ Γύπαρης), Καζατζίδης (65’ Παπαδόπουλος), Σαμαράς, Θεοδωράκης, Κορνελάτος, Μανουσάκης Α. (85’ Μάστορας), Κερμενίδης, Μαζιότης (75’ Κουλούρης), Δρακάκης (86’ Καρανάκης), Μανουσάκης Δ. (70’ Ζαιμίδης), Αθανασόπουλος (60’Τσαγκαράκης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα