Βλαχοδήμος: «Η κατάσταση γυρίζει μόνο με νίκες»

Βλαχοδήμος: «Η κατάσταση γυρίζει μόνο με νίκες»

Βλαχοδήμος: «Η κατάσταση γυρίζει μόνο με νίκες»

Αφού αρχικά δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την κακή εμφάνιση και την ήττα από το Παναιτωλικό, στην συνέχεια ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τόνισε πως αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει για τον Παναθηναϊκό μόνο με νίκες.

Αναλυτικά ο νεαρός τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα. Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, θέλαμε αυτή τη νίκη. Ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός από εμάς, κάναμε πολλά λάθη και ηττηθήκαμε. Ήταν κακή εμφάνιση από όλους μας σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πράγματα αλλά δεν μας βγήκαν. Στο δεύτερο θέλαμε να μπούμε καλύτερα αλλά ούτε αυτά μας βγήκαν και χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το αν τους επηρέασε όλο αυτό που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στο δικοικητικό κομμάτι: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Εμάς δεν κάνει να μας επηρεάσει αυτό μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ποδοσφαιριστές και για 90 λεπτά πρέπει όλα αυτά να τα ξεχνάς. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια γι' αυτό ήρθαν και οι φίλαθλοι στην προπόνηση, είπαμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο αλλά...».

Για την συνέχεια: «Αυτό γυρίζει μόνο με νίκες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο».

Για τις πολλές αλλαγές στην άμυνα του Παναθηναϊκού: «Και πέρσι είχαμε πολλές αλλαγές. Πρέπει να δουλέψουμε σαν τον ομάδα».

Για τα όσα έχουν ακουστεί για Μπενφίκα: «Δεν είναι η σωστή στιγμή να μιλήσω για το θέμα αυτό. Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι, δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα αυτό».

Best of internet