Βλαχοδήμος: «Η κατάσταση γυρίζει μόνο με νίκες»

Gazzetta team
Βλαχοδήμος: «Η κατάσταση γυρίζει μόνο με νίκες»

bet365

Αφού αρχικά δεν έκρυψε την στεναχώρια του για την κακή εμφάνιση και την ήττα από το Παναιτωλικό, στην συνέχεια ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τόνισε πως αυτή η κατάσταση μπορεί να αλλάξει για τον Παναθηναϊκό μόνο με νίκες.

Αναλυτικά ο νεαρός τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα. Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, θέλαμε αυτή τη νίκη. Ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός από εμάς, κάναμε πολλά λάθη και ηττηθήκαμε. Ήταν κακή εμφάνιση από όλους μας σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πράγματα αλλά δεν μας βγήκαν. Στο δεύτερο θέλαμε να μπούμε καλύτερα αλλά ούτε αυτά μας βγήκαν και χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το αν τους επηρέασε όλο αυτό που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στο δικοικητικό κομμάτι: «Δεν μπορώ να το πω αυτό. Εμάς δεν κάνει να μας επηρεάσει αυτό μέσα στο γήπεδο. Είμαστε ποδοσφαιριστές και για 90 λεπτά πρέπει όλα αυτά να τα ξεχνάς. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια γι' αυτό ήρθαν και οι φίλαθλοι στην προπόνηση, είπαμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο αλλά...».

Για την συνέχεια: «Αυτό γυρίζει μόνο με νίκες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο».

Για τις πολλές αλλαγές στην άμυνα του Παναθηναϊκού: «Και πέρσι είχαμε πολλές αλλαγές. Πρέπει να δουλέψουμε σαν τον ομάδα».

Για τα όσα έχουν ακουστεί για Μπενφίκα: «Δεν είναι η σωστή στιγμή να μιλήσω για το θέμα αυτό. Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι, δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα