Μορεϊρένσε – Σπόρτινκ Λ. 1-1

Μορεϊρένσε – Σπόρτινκ Λ. 1-1

Gazzetta team
Μορεϊρένσε – Σπόρτινκ Λ. 1-1

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League, δεν κατάφερε να περάσει από την προτελευταία Μορεϊρένσε και με το 1-1 σκόνταψε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη, η Σπόρτινγκ μπορεί να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Ζόρζε Ζέσους δεν μπήκε στη διαδικασία να προφυλάξει τους βασικούς του στο ταξίδι στην έδρα της Μορεϊρένσε. Τελικά όμως δεν του βγήκε σε καλό. Παρά το ότι οι γηπεδούχοι βρίσκονταν στην προτελευταία θέση, κατάφεραν να κόψουν τη φόρα των Λιονταριών που δεν έπαιξαν καθόλου καλά, παίρνοντας το βαθμό (1-1).

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Ο Ράφαελ Κόστα με ωραίο γκολ (43') έβαλε την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League, να κυνηγάει το σκορ. Στο 60' βρήκε την ισοφάριση με το αυτογκόλ του Αμπερχούν, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ζέλσον Μάρτινς σημάδεψε το δοκάρι. Το παιχνίδι έληξε στο 97', με την Σπόρτινγκ να μην βάζει δεύτερο και έπειτα από το 6x6 που είχε στο ξεκίνημα, να χάνει για πρώτη φορά βαθμούς και να μένει στο -2 από την κορυφή.

Σπόρτινγκ Λ. (Ζόρζε Ζέσους): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι, Κόατες, Κοεντράο, Ματιέ, Μπρούνο Σέζαρ (77' Μεντέιρος). Καρβάλιο, Φερνάντες (66' Μπατάλια), Ρουίς (46' Ντουμπιά), Ζέλσον Μάρτινς, Ντοστ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα