Κάναντι: «Σπουδαίο αποτέλεσμα, πιο προσεκτικοί στην άμυνα με Ολυμπιακό»

Κάναντι: «Σπουδαίο αποτέλεσμα, πιο προσεκτικοί στην άμυνα με Ολυμπιακό»

Κάναντι: «Σπουδαίο αποτέλεσμα, πιο προσεκτικοί στην άμυνα με Ολυμπιακό»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη επί της Λαμίας ήταν ο Νταμίρ Κάναντι, που τόνισε πως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί ακόμα πιο προσεκτική στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα είναι σπουδαίο αποτέλεσμα για μας νικώντας 3-0. Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και να φτάσουμε σε μια ισορροπία των γραμμών μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό». 

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της σεζόν: «Θέλουμε και μπορούμε να εξελιχθούμε. Δεν είναι μόνο τα τρία γκολ, αλλά και οι ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Θέλουμε να βελτιωθούμε παραπάνω. Τώρα θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στον επόμενο αγώνα κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο». 

Για το αν αυτή η εικόνα προσεγγίζει στα δικά του θέλω: «Θέλουμε να το πετύχουμε αυτό. Να έχουμε ισορροπία στις γραμμές σας. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αυτή η εξέλιξη είναι που θέλουμε να πετύχουμε. Την επόμενη αγωνιστική πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί στην άμυνά μας. Μην ξεχνάτε έχουμε 14 νέους παίκτες. Το σημαντικό έχουμε περιθώρια εξέλιξης. Είναι πολύ σημαντικό ότι για τέταρτο σερί κρατήσαμε το μηδέν». 

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος: «Έχουμε ένα όραμα, ένα στόχο και πολλή δουλειά να κάνουμε. Δεν είναι εύκολη η δουλειά μας. Μας λείπουν πόντοι στο πρωτάθλημα, καθώς θεωρώ ότι έπρεπε να έχουμε περισσότερους».

Best of internet