«Forza Luciano» από τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

«Forza Luciano» από τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Νίκος Αθανασίου
«Forza Luciano» από τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κατά την επίσημη φωτογράφιση της ενδεκάδας στο Αγρίνιο, σήκωσαν μία λευκή εμφάνιση του «τριφυλλιού» με μήνυμα στήριξης προς τον Λουσιάνο, δείχνοντας πως δεν ξεχνούν τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη τους!

Μία πολύ όμορφη κίνηση είχαν ετοιμάσει οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του αγώνα. Οι έντεκα του Ουζουνίδη πήραν θέση για την φωτογραφία πριν την πρώτη σέντρα και στα χέρια του Χουλτ έκανε την εμφάνιση της μια λευκή φανέλα του «τριφυλλιού». Στο μπροστινό μέρος έγραφε «Forza Luciano», ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς τον Βραζιλιάνο επιθετικό που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΛ και θα επιστρέψει σε περίπου πέντε μήνες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα