SL K-20: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-2 (pics)

Δημήτρης Τομαράς
SL K-20: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-2 (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει 1-0 από την ΑΕΚ στο ντέρμπι των μικρών ωστόσο το γύρισε το ματς και επικράτησε με σκορ 2-1 για την 5η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 2’ αλλά στην συνέχεια έχοντας και αρκετές φάσεις για γκολ και χαμένο πέναλτι το γύρισε σε 1-2. Μετά από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τις 3 νίκες στη διοργάνωση και πλέον κοιτάει τον αγώνα της Τετάρτης με την Γιουβέντους στο Τορίνο για την 2η ημέρα του Δ’ ομίλου του UEFA Youth League. Ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε στην αρχή του αγώνα και μόλις στο 2’ δέχτηκε γκολ από την ΑΕΚ με σκόρερ τον Μωραϊτάκη. Αμέσως όμως πήρε τον έλεγχο του αγώνα και στο 4’ είχε σημαντική ευκαιρία με τον Μάριο Βρουσάι ενώ στο 11’ ο Θάνος Κωστανάσιος είχε δοκάρι. Η ομάδα των Πειραιωτών συνέχισε να πιέζει και ισοφάρισε στο 18’. Ο Κωνσταντίνος Πανάγου μετά από ωραία ατομική ενέργεια σούταρε μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).
Στο 28’ ο Ολυμπιακός φώναξε για πέναλτι για τράβηγμα στον Βάρκα μέσα στην περιοχή και στο 43’ ο Σταύρος Κουγιός κερδίζει πέναλτι (χέρι Κολιμάτσης). Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γιώργος Ξενιτίδης ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε ξανά φάσεις. Στο 65’ ο Γιάννης Βάρκας χάνει μοναδική ευκαιρία στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα αλλά αμυντικός της ΑΕΚ διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή. Εν συνεχεία στο 70’ ο Κωστανάσιος είχε νέα ευκαιρία αλλά πάλι αμυντικός της ΑΕΚ διώχνει την μπάλα στη γραμμή.
Στο 85’ ο Μάριος Βρουσάι εκτελεί απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιώργος Αγιώτης με πλασέ πέτυχε το 2ο γκολ και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.
Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας των ερυθρόλευκων που ήταν και νικητές, Βασίλης Βούζας, τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Η ομάδα μας κυριάρχησε στο παιχνίδι και το σκορ θα έπρεπε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πιέσαμε, είχαμε υπομονή και δείξαμε χαρακτήρα. Η ομάδα ξέρει να κερδίζει. Στον Ολυμπιακό πάντα οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τελείωσε το ματς με την ΑΕΚ. Κοιτάζουμε την Γιουβέντους. Ξεκινήσαμε δυνατά στην Ευρώπη και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη στο Τορίνο».
Ο Γιώργος Αγιώτης που πέτυχε το γκολ της νίκης σημείωσε: «Πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, Δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα. Τώρα το μυαλό μας είναι στη Γιουβέντους».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης, Κολιμάτσης (46’ Ψάννης), Τζιβελεκίδης, Μπάμπης (56’ Στυλιανόπουλος), Σαρδελής, Μπότος, Χριστόπουλος, Σπηλιώτης και Μωραϊτάκης (76’ Ζιώγας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (46’ Ράμα), Λάμπρου, Αγιώτης, Πέϊος, Κωστανάσιος, Τσερκώνης (23’ Κηπουρός λ.τ-78’ Κιρτζιαλίδης), Βάρκας, Ξενιτίδης και Βρουσάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα