«Μας κούρασε η γκρίνια τους»!

Gazzetta team
«Μας κούρασε η γκρίνια τους»!

bet365

Στην ΑΕΚ πήραν θέση ξεκάθαρα για το αίτημα του Ολυμπιακού για παρουσία του Περέιρα (αρχιδιαιτητή) και απαντά: «να έρθει και ο Κολίνα...»!

Όπως έγινε γνωστό ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την παρουσία του αρχιδιαιτητή Περέιρα με επιστολή που κοινοποιήθηκε σε FIFA και UEFA στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή. Μια κίνηση που σύμφωνα με το ρεπορτάζ διασκέδασε πολύ λαό στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη από το Μαρούσι...

Επίσημα η θέση της ΑΕΚ σε όσα εκ νέου (και επιπρόσθετα μεταξύ άλλων πραγμάτων) ζήτησε ο Ολυμπιακός αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής με νόημα: «Επειδη μας κούρασε πολύ η γκρίνια τους, εμείς συναινούμε σε ο,τι ζητήσουν. Συμφωνούμε σε ό,τι θέλουν. Και αν το επιθυμούν, να ζητησουμε να έρθει και ο Κολίνα...»!

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο γνώριζαν ότι στον Ολυμπιακό θα προσπαθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο να επηρεάσουν πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα φτάσουν σε τέτοια επίπεδα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τους προκάλεσε τεράστια έκπληξη το γεγονός αφού όλα όσα έχουν γίνει έως τώρα (και στα παιχνίδια μεταξύ της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό) έδειχναν την οδό που έχουν επιλέξει οι «ερυθρόλευκοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα