Δεν πάει στο ντέρμπι ο Περέιρα, εμπιστοσύνη στους παρατηρητές

Δημήτρης Τομαράς
Δεν πάει στο ντέρμπι ο Περέιρα, εμπιστοσύνη στους παρατηρητές

bet365

Ο Μέλο Περέιρα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr δεν προτίθεται να δώσει το παρών στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός και εμπιστεύεται τους παρατηρητές διαιτησίας. Η στάση του αφορά όλα τα ματς.

Όπως έχει ήδη διαρρεύσει ο Ολυμπιακός ζήτησε την παρουσία του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, κ. Περέιρα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο Βίτορ Μέλο Περέιρα δεν θα απαντήσει στην επιστολή που του εστάλη και κοινοποιήθηκε σε FIFA και UEFA και δεν πρόκειται να μεταβεί στο ΟΑΚΑ. Η απόφασή του αυτή δείχνει να είναι οριστική και να αφορά όλα τα παιχνίδια. Μάλιστα δεν προκύπτει να επηρεάζεται από το γεγονός πως η επιστολή που έλαβε πήγε σε FIFA και UEFA ως κοινοποίηση.

Το σκεπτικό του κ. Περέιρα είναι πως δεν θέλει να επηρεάσει με την παρουσία του και να... επιβαρύνει τους παρατηρητές διαιτησίας ή τους διαιτητές. Επίσης ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής εμπιστεύεται πλήρως τους παρατηρητές για να κάνουν σωστά την δουλειά τους ειδικά σε τόσο μεγάλα και σοβαρά παιχνίδια. Φυσικά και θα δει το ματς, όπως βλέπει όλα τα μεγάλα παιχνίδια αλλά δεν προτίθεται να είναι στο ΟΑΚΑ. Το ίδιο θα ισχύει και για κάθε άλλο παιχνίδι και για κάθε άλλο σχετικό αίτημα, όπως προκύπτει από πηγές κοντά στο περιβάλλον του Βίτορ Μέλο Περέιρα. Ο ίδιος από μέρους του είναι ανοιχτός σε κάθε συνάντηση, όπως έχει ήδη δει ομάδες και έχει ακούσει τα παράπονά τους. Επίσης έχει ήδη και άλλα επίσημα και ανεπίσημα αιτήματα για συναντήσεις που θα δει όλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα