Οι Χατζισαφί και Πλιάτσικας... βάζουν δύσκολα

Γιώργος Ντυμένος
Οι Χατζισαφί και Πλιάτσικας... βάζουν δύσκολα

bet365

Ο 27χρονος μπακ-χαφ του Πανιωνίου και ο 28χρονος αμυντικός του Πλατανιά έπαιξαν (και) στο Κύπελλο σε «νέες» θέσεις και τα πήγαν περίφημα

Σάμροκ Ρόβερς – Φιν Χαρπς με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Κακά τα ψέμματα, για την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ τα πρώτα ματς του Κυπέλλου ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές. Θέλοντας και μη, αφού ακολουθούν οι υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα.

Από όσα είδαμε υπάρχουν δύο περιπτώσεις παικτών που ξεχωρίζουν και πλέον... βάζουν δύσκολα στους προπονητές τους. Ο λόγος για τους Χατζισαφί και Πλιάτσικα, καθώς ο πρώτος ήταν πολύ καλός σαν ακραίος και ο δεύτερος εκ νέου θετικότατος και σωστός σαν στόπερ.
Ο Ιρανός μπακ-χαφ του Πανιωνίου είχε παίξει ξανά μπροστά σε ορισμένα ματς των «κυανέρυθρων» όταν θέλησαν να γίνουν πιο επιθετικοί. Κόντρα στον ΠΑΣ όμως ξεκίνησε από την αρχή στο «φτερό» (υπήρχε στα μπακ η πολύ καλή λύση του Σαραμαντά) και μάλιστα, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε από την αριστερή πτέρυγα στην δεξιά (είχε αγωνιστεί εκεί ξανά στο ματς με τον Παναιτωλικό αλλά για πολύ λίγα λεπτά). Από αυτή τη θέση «έβγαλε» την ασίστ στον Σπιριντόνοβιτς μετά από ωραία ενέργειά του και έστειλε... μήνυμα πώς μπορεί να προσφέρει πολλά και στα εξτρέμ. Ξέχωρα από μπακ, αλλά και από το «6-8» όπου πολλές φορές αγωνίζεται στην Εθνική του ομάδα.
Ο 29χρονος αμυντικός από την πλευρά του, έγινε γνωστός ως μπακ. Αλλά πλέον στον Πλατανιά καθιερώνεται στα στόπερ. Τόσο σε τριάδα, όσο και σε τετράδα στα «μετόπισθεν». Με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν μαζί με τον Πριτέντα δίδυμο, ενώ στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό ήταν ο ένας εκ των τριών, στο 3-5-2 που έχει λανσάρει ο Γιώργος Παράσχος. Σε άλλα φετινά ματς τον είδαμε τόσο στον άξονα όσο και εκ νέου στα στόπερ, αλλά η ουσία είναι πως πλέον λογίζεται και μάλιστα με επιτυχία ως μία βασική λύση για την θέση του κεντρικού αμυντικού, ανεξάρτητα αν υπάρχει «σκούπα» δίπλα του ή παίζει στην ευθεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα