Ο Σεμπά που ξεχωρίζει στα ματς με ΑΕΚ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σεμπά που ξεχωρίζει στα ματς με ΑΕΚ! (vids)

bet365

Από τους εναπομείναντες παίκτες του ρόστερ που είναι στα πλάνα του Χάσι ο Σεμπά είναι ο επόμενος μετά τον Φορτούνη που έχει ξεχωρίσει σε ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Μάρτινς που έχει κάνει καλά ματς με την ΑΕΚ δεν είναι στις επιλογές της πρώτης γραμμής ενώ ο Φορτούνης δεν φαίνεται να υπολογίζεται για βασικός. Οπότε από τους παίκτες που έχουν μείνει από το παλιό ρόστερ της ομάδας και είναι στα υπ' όψιν του Χάσι ακόμα και για βασικοί με ΑΕΚ μένει ο Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει κάνει τουλάχιστον τρία ιδιαίτερα καλά ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Την σεζόν 2016 - 2017 στο πρωτάθλημα είχε 1 ασίστ στο 3-0 στο Καραϊσκάκη (σ.σ. την πάσα για το 1-0). Στο Κύπελλο την ίδια σεζόν στο 1-2 υπέρ της ΑΕΚ στο φαληρικό γήπεδο είχε ακόμα 1 ασίστ. Ο Σεμπά μπορεί να μην είναι ο... φαντεζί εξτρέμ, ωστόσο υπάρχουν πράγματα στο γήπεδο που κάνει πολύ καλά. Τρέξιμο, πολλές αντοχές, μαχητικότητα και κλεψίματα αλλά και πολύ πίεση ψηλά και αμυντικά προσόντα. Πράγματα που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μπορεί να μην φαίνονται τόσο ξεκάθαρα αλλά χρειάζονται στο γήπεδο. Και με τα δεδομένα που υπάρχουν στο ντέρμπι ο Χάσι θα χρειαστεί την καλύτερη δυνατή αμυντική λειτουργία σε πρώτη φάση και σε αυτό σίγουρα ο Σεμπά θα βοηθήσει αισθητά.

Υπάρχει βέβαια από το ρόστερ και ο Ρομαό με καλά ματς εναντίον της ΑΕΚ. Θυμηθείτε στην Gallery τα ματς με τις 2 ασίστ του άσου των Πειραιωτών:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα