Η Λάρισα, η Νέα Σμύρνη και οι 2.723 ημέρες! (vids)

Η Λάρισα, η Νέα Σμύρνη και οι 2.723 ημέρες! (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Η Λάρισα, η Νέα Σμύρνη και οι 2.723 ημέρες! (vids)

bet365

Οι «βυσσινί» θα συμπληρώσουν το Σάββατο 2.723 ημέρες χωρίς εκτός έδρας νίκη στη κατηγορία και 239, χωρίς κάποιος παίκτης τους να έχει σκοράρει σε αυτή μακριά από τον κάμπο!
Μπορεί να λεχθεί ως «κακοδαιμονία», άλλοι να υποθέσουν ότι έγκεινται σε αγωνιστικά κριτήρια και γενικότερα ο οποιοσδήποτε είναι σε θέση να το ερμηνεύσει όπως θέλει. Η ουσία όμως είναι ότι η Λάρισα θα παίξει την Κυριακή σε ένα γήπεδο που την έχει «στοιχειώσει» και αυτό γιατί πριν από αρκετά χρόνια πήρε εκεί ένα αποτέλεσμα που αποδεικνύεται ... καταραμένο.
Στις 11 Απριλίου του 2010 οι «βυσσινί» επικράτησαν του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 3-0, μετά από γκολ που σημείωσαν οι Μετίν, Τουάμα και Κουζέν. Εκτοτε είναι σαν να... σταμάτησε ο χρόνος, αφού εκείνη η νίκη ήταν η τελευταία τους μακρυά από τον κάμπο σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ! Την Κυριακή θα επιστρέψουν στον τόπο του... εγκλήματος και πλέον το κοντέρ τους θα γράφει 2.723 ημέρες χωρίς διπλό στη κατηγορία, αφού τόσες θα συμπληρωθούν το Σάββατο! Παρότι δεν έχουν δώσει λίγα παιχνίδια. Το σύνολο έχουν παίξει 32 και ο απολογισμός τους είναι ιδιαίτερα «φτωχός». Στα 21 έχασαν και στα 11 απέσπασαν ισοπαλία. Αλλά νίκη δεν πανηγύρισαν. Σαν να μην έφτανε αυτό, την στιγμή της σέντρας θα έχουν 239 ημέρες χωρίς κάποιος παίκτης τους να έχει σκοράρει εκτός του AEL Fc Arena στα «σαλόνια». Ο τελευταίος ήταν ο Ρέντζας στις 28 Ιανουαρίου του 2017, στο 1-1 με τον Ηρακλή. Από τότε... ουδείς, αφού στο 4-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Φιγκέιρας ήταν εκείνος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο, όχι κάποιος ποδοσφαιριστής τους.
Ετσι η ομάδα θα επιστρέψει σε περίπου 48 ώρες στο γήπεδο από το οποίο ξεκίνησε το αρνητικό της σερί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα