Οι ασπρόμαυρες ευχές του Βιεϊρίνια (pic)

Οι ασπρόμαυρες ευχές του Βιεϊρίνια (pic)

Gazzetta team
Οι ασπρόμαυρες ευχές του Βιεϊρίνια (pic)

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν ξεχνάει την ομάδα στην οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του, τη Βιτόρια Γκιμαράες, που συμπλήρωσε 95 χρόνια «ζωής».

Προσφορά ημέρας - έκπληξη σε περιμένει στο Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η πόλη του Γκιμαράες είναι η γενέτειρα του Πορτογάλου άσου του ΠΑΟΚ, εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και στις μικρές ομάδες της Βιτόρια αγωνίστηκε για μια εξαετία (1996-2002) πριν τον εντοπίσουν οι άνθρωποι της Πόρτο και τον κάνουν δικό τους.

Η ασπρόμαυρη Βιτόρια συμπληρώνει σήμερα 95 χρόνια «ζωής» και ο Βιεϊρίνια ευχήθηκε, μέσω του προσωπικού προφίλ του στο Instagram, «χρόνια πολλά» στην πρώτη ομάδα της καριέρας του.

«95 χρόνια ιστορίας ... Είχα το προνόμιο να ξεκινήσω την καριέρα μου σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο... χρόνια πολλά Βιτόρια», έγραψε ο 31χρονος άσος.

95 anos de história... É um privilégio ter começado a minha carreira neste enorme clube...feliz aniversário @vitoriasc_oficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieira (@vieirinhaofficial) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα