Διπλή εκδήλωση ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Διπλή εκδήλωση ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός

bet365

Δύο εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει ο Παναιτωλικός πριν το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λιλ – Μονακό με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Το μεσημέρι του Σαββάτου πέντε παίκτες της ομάδες θα βρεθούν στην μπουτίκ, όπου θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους. Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με το «τριφύλλι», οι αθλητές του Ερασιτέχνη θα προβάλλουν τα αθλήματά τους, με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει εκείνο που επιθυμεί.

Η ανακοίνωση:

«Ραντεβού με τους φιλάθλους δίνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Μόρας, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μιχάι, Παρράς, στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου θα βρίσκονται στη μπουτίκ στο γήπεδο για να υπογράψουν επίσημα προϊόντα της ομάδας, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Το δικό τους ραντεβού θα δώσουν με τους φιλάθλους το απόγευμα οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων του ερασιτέχνη Παναιτωλικού, σε με μια όμορφη αθλητική γιορτή, πριν τον αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία μπροστά από το γήπεδο, με συμμετοχή των αθλητών Μπάσκετ, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Ελληνορωμαϊκής Πάλης. Θα στηθούν γηπεδάκια στα οποία θα παίζουν οι αθλητές και θα μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι, δοκιμάζοντας στο άθλημα που επιθυμούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα