ΠΑΟΚ: Οι μικροί που καταπίνουν χιλιόμετρα

ΠΑΟΚ: Οι μικροί που καταπίνουν χιλιόμετρα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Οι μικροί που καταπίνουν χιλιόμετρα

bet365

Πολλά παιδιά των ασπρόμαυρων ακαδημιών, που δε κατοικούν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, μπαίνουν στη διαδικασία των μετακινήσεων από διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδας.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λιλ – Μονακό με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει τις ξεχωριστές περιπτώσεις παιδιών, που μαζί με συγγενείς και φίλους, μπαίνουν στη διαδικασία της μετακίνησης προς τη Θεσσαλονίκη, απλά για να παίξουν μπάλα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες.

Πιο αναλυτικά:

Γονείς, παππούδες, φίλοι, όποιος προθυμοποιείται… Αρκεί να είναι μέλη του ΠΑΟΚ, να μαθαίνουν ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ. Κι ας …καταπίνουν χιλιόμετρα τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ είναι και αυτή τη σεζόν αρκετά τα παιδιά που αψηφούν την κούραση ή τα δύσκολα ωράρια και έρχονται από μακριά για να συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Στην Κ14, ο Κουτσίδης έρχεται από τη Δράμα και ο Συμεωνίδης από το Κιλκίς. Στην Κ13 είναι πολλοί… Οι Παπαευαγγέλου και Γκούμας έρχονται από την Κατερίνη, ο Δεληγιαννίδης από την Καβάλα, ο Γανόπουλος από τη Βέροια, ο Ιγνατίου από τη Δράμα κι ο Καμπούρης από την Αλεξάνδρεια.

Στην Κ12, «ταξίδι» από την Κατερίνη κάνει ο Παλαιολόγου, από την Κοζάνη ο Χατζίδης, από τη Δράμα ο Τέλλος, από τις Σέρρες ο Μάκης και από το Κιλκίς ο Κούπενος και στην Κ11, ο Bedri έρχεται από τον Προμαχώνα, ο Ατρείδης από την Καλλιθέα Χαλκιδικής και ο Φώτσης από το Κιλκίς. Από τη Δράμα έρχεται και ο έτερος αδελφός Τέλλος, που αγωνίζεται στην Κ10.

Ακόμα και οι μικροί της Κ9 μπαίνουν σ’ αυτή τη διαδικασία. Ο Χατσίδηςέρχεται από την Κοζάνη, οι Καλπακίδης και Δανίδης από την Κομοτηνή και ο Αϊβαζόγλου από την Χρυσούπολη

 

Τελευταία Νέα