Ούτε δανεικός, ούτε... φιλικά ματς για τον Ντιέγκο Κόστα

Ούτε δανεικός, ούτε... φιλικά ματς για τον Ντιέγκο Κόστα

Ούτε δανεικός, ούτε... φιλικά ματς για τον Ντιέγκο Κόστα

Προετοιμασία... τριών μηνών θα κάνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Κόστα, αφού δεν προβλέπεται να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι τον Ιανουάριο και δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες για να παίξει σε κάποιο φιλικό ματς...

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λιλ – Μονακό με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+) 

Ο Ισπανός επιθετικός επιστρέφει στους «ροχιμπλάνκος» έπειτα από την συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Τσέλσι έναντι 55+10 εκατ.ευρώ και ετοιμάζει πλέον τις βαλίτσες για του για τον επαναπατρισμό.

Λόγω του μεταγραφικού εμπάργκο που έχει επιβληθεί στην Ατλέτικο, ο Ντιέγκο Κόστα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι και τον Ιανουάριο, ωστόσο, δεν προβλέπεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Βέβαια, δεν υπάρχουν και ημερομηνίες για να προγραμματιστεί κάποιο φιλικό ματς ώστε να βρει ρυθμούς ο ποδοσφαιριστής, πράγμα που θα τον περιορίσει μονάχα σε έντονες προπονήσεις τους επόμενους τρεις μήνες, μέχρι να μπει το νέο έτος και να τον καταστήσει διαθέσιμο για τον Ντιέγκο Σιμεόνε.  

Best of internet