Συνεχίζεται ο πανικός για το ντέρμπι!

Συνεχίζεται ο πανικός για το ντέρμπι!

Συνεχίζεται ο πανικός για το ντέρμπι!

Στις 20.000 έχει φτάσει η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και είναι ακόμη πολύ νωρίς...

Όσο πλησιάζει η Κυριακή, τόσο αυξάνεται και η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο με αντίπαλο την ομάδα του Φαλήρου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Ήδη με το τέλος και της σημερινής ημέρας έχουν φύγει 20.000 κομμάτια κάτι που αποδεικνύει τον... πανικό που επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Ένωσης να πάνε μαζικά στο ΟΑΚΑ και να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη.

Σε αυτόν τον αριθμό δεν υπολογίζονται τα 10.000 εισιτήρια διαρκείας που έχουν διατεθεί από την Ένωση και εκτοξεύουν ήδη, μόλις Πέμπτη, στους 30.000 τον αριθμό τον οπαδών της ΑΕΚ που έχουν ήδη εξασφαλίσει ότι θα βρίσκονται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα των «κιτρινόμαυρων» με τον Ολυμπιακό και την προσπάθειά τους για να φτάσουν στην βαθμολογία στο συν 5 από τον αντίπαλό τους.

Είναι δεδομένο ότι έως και την Κυριακή η πώληση των εισιτηρίων (και ειδικά το Σάββατο) αναμένεται να φτάσει στο μεγαλύτερο σημείο και να... απογειωθεί όπως πάντα συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Το ΟΑΚΑ βοηθάει προκειμένου ακόμη και πριν την έναρξη του αγώνα, την ίδια ημέρα εννοούμε, να μπορέσουν όσοι το θελήσουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους (όχι βέβαια πλέον στην ελάχιστη τιμή αφού συνήθως αυτά φεύγουν πρώτα).

Οι τωρινές ενδείξεις και τα νούμερα φανερώνουν πως περισσότεροι από 40.000 φίλοι της ΑΕΚ αναμένεται να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ -ανάλογα με την κίνηση των δυο επόμενων ημερών μπορεί εύκολα να φτάσει τις 50.000 κόσμου στο ντέρμπι- για το ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30...

Best of internet