Αλληλεγγύη για τον μικρό Αλέξανδρο από τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Αλληλεγγύη για τον μικρό Αλέξανδρο από τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Αλληλεγγύη για τον μικρό Αλέξανδρο από τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Μέρος των εσόδων του αγώνα ΠΑΣ-Πρέβεζα-Θρίαμβος θα διατεθούν για τον μικρό Αλέξανδρο, η περίπτωση του οποίου έχει σηκώσει κύμα αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία.

Ο μικρός Αλέξανδρος πριν ακόμα περπατήσει χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο στην καρδιά. Ακολούθησε ένα ακόμα όταν ήταν ενάμιση και ένα στα τρία του. Πλέον, χρειάζεται ένα ακόμα, το οποίο απαιτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα με ανακοίνωσή του τόνισε ότι θα βοηθήσει με τον τρόπο του.

Αναλυτικά

«Η φιλοσοφία του ποδοσφαιρικού σωματείου που ονομάζεται ΠΑΣ Πρέβεζα είναι να αποτελεί πάντα δυναμικό κομμάτι όχι μόνο της αθλητικής, αλλά και της κοινωνικής ζωής της πόλης.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα θέλοντας να ενισχύσει την οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας, δίνει μία ξεχωριστή διάσταση στην αναμέτρηση ΠΑΣ Πρέβεζα-Θρίαμβος Λούρου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα».

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα κατατεθεί μετά το ματς στον τραπεζικό λογαριασμό, που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου.

Ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο είναι ζωή! Και η «μάχη» για τη ζωή ξεπερνά μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Το Δ.Σ. απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο της Πρέβεζας να δώσει το «παρών» στο γήπεδο και να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο την πρωτοβουλία».

Best of internet