Οριστική συμφωνία για Ντιέγκο Κόστα!

Κώστας Ζάλιαρης
Οριστική συμφωνία για Ντιέγκο Κόστα!

bet365

Οριστική συμφωνία υπάρχει πλέον ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μαδρίτης για την επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στην πατρίδα του!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Θέλτα – Χετάφε με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Όπως τονίζει πλέον σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος, υπάρχει προφορικό deal ανάμεσα στους «μπλε» και τους «ροχιμπλάνκος» για να βρεθεί ξανά ο διεθνής επιθετικός στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η συμφωνία, που αυτή τη στιγμή υπάρχει σε προφορικό επίπεδο, θα φτάσει στα 55+10 εκατ.ευρώ, με τον Ντιέγκο Κόστα να κλείνει οριστικά το κεφάλαιο Τσέλσι και να πραγματοποιεί το μεγάλο come-back, παίζοντας όμως στο «Wanda Metropolitano» κι όχι το «Βιθέντε Καλντερόν».

Υπενθυμίζεται πως λόγω του εμπάργκο μεταγραφών, ο Ισπανός στράικερ δεν θα μπορεί να συμμετέχει στα επίσημα ματς της Ατλέτικο μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει, θα έχει διάρκεια έως και το 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα