Τέβες: «Ούτε σε 50 χρόνια δεν θα γίνει ανταγωνιστικό το κινεζικό ποδόσφαιρο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τέβες: «Ούτε σε 50 χρόνια δεν θα γίνει ανταγωνιστικό το κινεζικό ποδόσφαιρο»!

bet365

Στην αντεπίθεση και με «κεραυνούς» για το κινεζικό ποδόσφαιρο, πέρασε ο Κάρλος Τέβες, έχοντας ακούσει τελευταία από τους ανθρώπους της Shanghai Shenhua να τον χαρακτηρίζουν «αποτυχημένη μεταγραφή» και υπέρβαρο...

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Θέλτα – Χετάφε με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο Αργεντινός άλλοτε φορ των Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής παγκοσμίως με τη μετακίνησή του στην Κίνα, ωστόσο, έχει προσφέρει σε ελάχιστο βαθμό και η παρουσία του στην Άπω Ανατολή κάθε άλλο παρά ευεργετική ήταν για την καριέρα του.

Ο πρόεδρος της Shanghai Shenhua, Γου Ζιαοχούι, τον χαρακτήρισε υπέρβαρο και αιτιολόγησε σε αυτό τον ισχυρισμό του το γεγονός πως δεν χρησιμοποιείται από τον προπονητή, ενώ μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε πως ο «απάτσι» ουδέποτε ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που είχαν από εκείνον...

Περνώντας στην αντεπίθεση, ο Κάρλος Τέβες είπε:

«Στην Ευρώπη και στη Νότια Αμερική, μαθαίνουμε από παιδιά τα πάντα για το ποδόσφαιρο. Στην Κίνα δεν συμβαίνει αυτό. Από τεχνικής άποψης, οι παίκτες στην Κίνα δεν είναι τόσο καλοί και το ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό από το ευρωπαϊκό. Ούτε σε 50 χρόνια δεν θα γίνει ανταγωνιστικό το άθλημα στην Κίνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα