Αφιερωμένη στην ειρήνη η «Μαθητική Κερκίδα» του ντέρμπι

Gazzetta team
Αφιερωμένη στην ειρήνη η «Μαθητική Κερκίδα» του ντέρμπι

bet365

Η «Μαθητική Κερκίδα» της ΑΕΚ κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη.

Αναλυτικά το κείμενο που συνοδεύει το ενημερωτικό ποστάρισμα της ΑΕΚ...

Tην Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20.30), θα λειτουργήσει για πρώτη φορά τη νέα σεζόν η Μαθητική Κερκίδα της ΑΕΚ.

Όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια έτσι και φέτος η ΠΑΕ ΑΕΚ θα υποδέχεται τους μαθητές και τις μαθήτριες από τα Δημοτικά και Γυμνάσια της Αττικής σε μία από τις σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει.

Φέτος θα λειτουργήσει στη Θύρα 21 του Ολυμπιακού Σταδίου με έναν διαφορετικό τρόπο. Στην κερκίδα θα είναι μόνιμα τοποθετημένο ένα κοινωνικό μήνυμα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με τα λόγια ενός από τους μεγαλύτερους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, του Πλάτωνα, «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ», ενώ το διαφορετικό κάθε φορά κοινωνικό μήνυμα, που θα στέλνουν τα παιδιά θα αναγράφεται πλέον στα μάτριξ του γηπέδου. Παράλληλα θα τους μοιράζεται σχετικό με το κάθε μήνυμα εκπαιδευτικό υλικό.

Η αγωνιστική αυτή θα είναι αφιερωμένη σε ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της ανθρωπότητας, την ειρήνη, αφού σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα ειρήνης. Για το λόγο αυτό το μήνυμα της Μαθητικής Κερκίδας που στον αγώνα της Κυριακής θα αναγραφεί στα μάτριξ θα είναι σχετικό με τα ιδανικά που πρεσβεύει το ανεκτίμητης αξίας για όλους μας αγαθό.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα