Απαγορευτικό στη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Απαγορευτικό στη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

Gazzetta team
Απαγορευτικό στη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο

bet365

Απαγορευτικό στην οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο για το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, ύψωσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης.

Το τριφύλλι φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό, το βράδυ του Σαββάτου (20:30) για την 5η αγωνιστική της Super League, όμως οι φίλοι της ομάδας ενημερώθηκαν ότι τους απαγορεύεται η μετακίνηση στο «Θ.Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδης αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5Ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017– 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 23-09-2017 και ώρα 20:30 στο γήπεδο Παναιτωλικού, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα