Παππάς: «Εύχομαι την καλύτερη δυνατή συνέχεια στη Λαμία»

Gazzetta team
Παππάς: «Εύχομαι την καλύτερη δυνατή συνέχεια στη Λαμία»

bet365

Παρελθόν από τη θέση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας αποτελεί ο Διονύσης Παππάς, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον μεγαλομέτοχο κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, τη διοίκηση όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για τη μέχρι τώρα συνεργασία. Εύχομαι τη καλύτερη δυνατή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της», τόνισε σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Διονύσης Παππάς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την αποχώρηση του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος Διονύση Παππά για προσωπικούς λόγους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στον Διονύση και ευελπιστούμε για μελλοντική συνεργασία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα