Ράμος: «Πριν ενάμιση μήνα παίρναμε τίτλους...»

Ράμος: «Πριν ενάμιση μήνα παίρναμε τίτλους...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ράμος: «Πριν ενάμιση μήνα παίρναμε τίτλους...»

bet365

Την αυτοκριτική του ώστε να πιστέψει ξανά στον εαυτό του και την ομάδα θα πρέπει να κάνει κάθε ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος δήλωσε πως: «πριν ενάμιση μήνα παίρναμε τίτλους, είμαστε η ίδια ομάδα...».

Προσφορά ημέρας - έκπληξη σε περιμένει στο Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» εξέφρασε την απογοήτευση και την πικρία του μετά την ήττα (1-0) από τη Μπέτις στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και το νέο άσχημο αποτέλεσμα εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα της La Liga.

Μάλιστα, οι «μερένγκες» δεν έχουν ούτε μια νίκη στα τρία φετινά ματς μπροστά στο κοινό τους για την Primera Division, κάτι που σύμφωνα με τον Σέρχιο Ράμος πρέπει ν' αλλάξει άμεσα.

«Τα έχουμε κάνει μαντάρα στο ξεκίνημα, αλλά μπορούμε να φτιάξουμε την κατάσταση. Πρέπει ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του και να δίνει την ίδια σημασία σε κάθε παιχνίδι, ειδικά εντός έδρας μπροστά στον κόσμο μας. Δεν θα πρέπει να συμβιβάζεται κανείς με την ισοπαλία.

Είμαστε η ίδια ομάδα που πριν από ενάμιση μήνα κατακτούσε τίτλους. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να πιστέψουμε όλοι ξανά στους εαυτούς μας» ανέφερε ο ηγέτης της άμυνας των Μαδριλένων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα